2015. már 16.

Prostitúció a kapcsolat mozgatója

írta: Finomkiscsaj
Prostitúció a kapcsolat mozgatója

A mai emancipált, feminista, demokratikus, egyenlőséggel telt világban felcserélődtek a szerepek. Ha n em is minden esetben, de sok esetben a Nő már nem Nő. Több millió éves evolúciót nem lehet megváltoztatni holmi divathóbortok alapján.

dsc07461.JPG

A Nőnek is szerepe van és a férfinak is. Kettőjük kapcsolatában pedig főleg szerepek vannak. Lehet mellébeszélni, akkor is csak bizonyos felállásban működik a világ, a párkapcsolatok. A Nőnenek nem feladata, hogy eltartsa a családot, vezesse a családot. Megteheti, mert ma már mindent lehet és szabad is, ettől még Ő nem arra született. Mondom én, ahol a Kiscsaj nagyjából kétszer annyit keres, mint én. A Nőnek az a feladata, hogy a férfi mellett legyen, kiegészítse, támogassa. A férfinek pedig meg kell tartania, ezért újra és újra meg kell hódítania. Hogy ez működjön a Nőnek is fel kell kínálnia magát rendre. Kurvának kell lennie a kapcsolaton belül. A szó jó értelmében. El kell csábítania a férfit rendre, fent kell tartani az érdeklődését. Kell lennie valaminek, amiért küzd, megdolgozik a férfi.  Nálunk ez viszonylag egyszerű apróságokkal fel tudja kellteni a vágyamat:

  1. Hajcsat. Nem vagyok pedofil, de valahogy a gyermeki báj, amit egy egyszerű hajcsat kihoz belőle, az meg tud őrjíteni.
  2. Fülbevalól. Eddig nem volt jellemző Rá, hogy hordott volna, így most, hogy rákapott nagyon be tud indítani. Egy lógós fülbevaló, vagy egy karika, nálam mindent visz. Ez tényleg kurvás tud lenni. Megindítja a fantáziámat.
  3. Dekoltázs. Mindig azt mondta, hogy neki nincs mit kiraknia a kirakatba, így nem foglalkozott vele. Azonban a mellköz látványa, akkor is szexi, ha nem két D-s kosár fogja közre. Egyszerűen szép és szexi.
  4. Egy ing. Ez lehet női vagy férfiing, mindegy beindít. Főleg, hogy általában kihangsúlyozzák az előző pontban írt dekoltázst.
  5. Szexi ruha. Sok nő úgy van vele, hogy minek öltözzön fel a párjának, de ez nem helyes, ha kedvességet és odafigyelést várunk el, akkor kell adni is érte valamit. Egy szexi ruha, de akár csak egy csinosabb viselet is csodákra képes.

Ezek a dolgok igazán egyszerűek, nagyrészük nem is költséges, mégis csodákra képes, hogy fentartsák a szenvedélyt a kapcsolatban. Csajok, próbáljátok ki, még ha nem is kaptok dícséretet, akkor is észre fogjátok venni a hatást. Mindenki mástól indul be, de könnyű ezeket kitapasztalni.

Szólj hozzá

szex párkapcsolat kurválkodás házasélet férfi női szerepek