2015. máj 17.

Szeretek a hajára élvezni

írta: Finomkiscsaj
Szeretek a hajára élvezni

Mindennek oka van. Minden indíttatásunk jön valahonnan. Vagy evolúciós örökség, vagy tanult cselekvés, kényszer, de mindent, ami végigkísér minket az életünk során azt kaptuk valahonnan. Nemrégiben olvastam egy cikket arról, hogy miért találják izgatóbbnak a férfiak a két férfi egy nő felállást minden más variációnál. A cikk szerint a spermaverseny az oka. Lehet, van amikor értem a magyarázatot, de nem érzem, hogy az lenne a megoldás. Persze nem kell nekem mindent megérteni, de általában hajt a kíváncsiság és sok esetben érdek ráeszmélni, hogy valamelyik perverziónk honnan is ered.

dsc01978.JPG

A legtöbb szexszel kapcsolatos késztetésünk evolúciós eredetű. Azért kívánjuk a másik nemet, hogy a fajfenntartás biztosított legyen, ezért van az orgazmus. Azért találjuk szimpatikusnak az erősebb, talpraesettebb, szebb egyedeket a gyengéknél, mert így lesznek az utódaink egyre életképesebbek. De mi a helyzet az arcra élvezéssel? Az miért izgató? Miben támogatja az a lét vagy fajfenntartásunkat? Ugye, hogy van, amire nincs azonnali válasz? Egyébként nem mindenki találja ezt annyira izgatónak. Én sem feltétlenül. Nagyon ritkán szoktam a Kiscsaj arcán befejezni. Viszont ennek egy kicsit módosítottabb verziójára mostanában rákaptam valamiért. Szeretek a hajára élvezni. Nemrégiben vettem észre, hogy ezt mennyire izgatónak találom. Ennek kapcsán kezdett el a gondolat mozogni bennem, hogy mi lehet vajon ennek az oka. Miért teszi ezt a természet velünk? Látszólag semmi értelme sincs, hiszen ha nem élvezek bele, akkor szinte nulla az esélye, hogy szaporodjunk, a természetben pedig csak két cél van, életben maradni és szaporodni. A szexben viszont nagyon sok dolgot teszünk, aminek magában nincs értelme. Miért jó a fenekét megdugni? Annak sincs értelme. Viszont egy egész más érzés, ezért jó csinálni. Hogy szaporodjunk, élvezzük a szexet. Ennek „mellékhatásai” vannak. A különböző pózok, variációk más-más élvezetet, érzetet jelentenek, ezért jó variálni őket. Magukban nincs értelmük, de összességében segítenek fenntartani a vágyat. A seggbedugásnak sincs magában értelme, de időnként egy kicsit megvariálja a mindennapokat, így erősíti vágyat, tehát hasznos. Az arcra élvezés is hasonló lehet, bár ott az érzés ugyanaz. Mindegy, hogy a hasára, hátára, punciára, nyelvére, vagy a tenyerébe élvezek, az érzés ugyanaz, csak a látvány más. Valószínűleg a látvány az ami egyébként itt az izgalmat adja, hogy megjelöljük a partnerünket, rajta hagyjuk nyomunkat. Ezzel jelölve, hogy a miénk, megszereztük. Mint mikor a kutyák körbepisilik a területüket.

2.jpg

A másik variáció szintén a megszerzéshez kapcsolódik, a győzelem. Azzal, hogy ráélvezünk, azzal kinyilvánítjuk, hogy a miénk, mi győztünk. Küzdünk ugyan manapság az egyenjogúsággal, de az evolúció nem ebbe az irányba tartott az elmúlt néhány százezer évben, így nehéz lesz ezt most évek alatt megváltoztatni. Persze, legyünk egyenrangúak, keressünk ugyanannyit, legyenek egyforma jogaink, de attól még a belső késztetéseink nem fognak változni, ugyanazokat fogjuk izgatónak találni és az esetek többségében ez azt jelenti, hogy a szexben a nőnek kell az alárendelt pozíciót betölteni. Ettől még szeretem tisztelem a Kiscsajt nagyon, de továbbra is néha a hajára fogok élvezni.

 

A fiú

Szólj hozzá

arcra élvezés hajra élvezés