2015. már 21.

Top 5 kedvenc az ágyban (a fiú verziója)

írta: Finomkiscsaj
Top 5 kedvenc az ágyban (a fiú verziója)

Ő már megírta. Hát én is megírom. Mindig vannak vágyaim, amelyek mégha apróak is, akkor is ott ketyegnek a fejemben napokig, hetekig. Ő a legtöbbször nem is érti, hogy miért fontosak azok, de hát nem vagyunk egyformák. Lássuk csak mi jelenleg az 5 kedvencem az ágyban.

dsc01983.jpg

    1. Hátulról. Imádom ezt a pózt, odatérdel elém, megfogom a csípőjét és keményen dugom hátulról. Közben belemarkolok a hajába és húzom. Néha felhúzom magamhoz, átkarolom és térden állva, kiegyenesedve csináljuk. Az egyetlen hátránya ennek a póznak, hogy pillanatok alatt beizgulok és elmegyek. Nehéz sokáig így csinálnom. Közben markolászom a szexi fenekét és stírölöm, remelém egyszer megkapom majd azt is.
    2. Imádom, mikor hanyattvágom magam, befészkeli magát a lábam közé, szopja a farkam, a golyóimat, nyalogatja a gátat, izgatja a fenekem, esetleg meg is dug közben. Ez még egy új dolog, van még mit megtapasztalni rajta. Szeretem.
    3. Ha már a szopásnál tartunk, akkor abban Ő a legjobb mindenki közül, akit valaha „ennyire” ismertem. Csodálatosan tudja csinálni. Szinte hihetetlen, hogy nem tanulta, nem gyakorolta előttem senkivel. Hihetetlen mire képes a nyelvével és a szájával, ajkaival. Az egyik nagyon intenzív és izgató dolog, mikor a kinyújtott nyelvét csapkodja a farkammal. Ilyenkor is nehéz megállni, hogy ne élvezzek pillanatok alatt a szájába.

  1. Laptop. Kinek a dubajozás, kinek a laptopozás J Befészkeljük magunkat az ágyba és szexvidókat nézünk a laptopon. Közben egymást simogatjuk, izgatjuk. Annyira be tud tőle indulni, hogy gátlástalanul nagyot lehet olyankor dugni. Iszonyúan nedves lesz, csúszós, finom és forró a puncija.
  2. És a legfinomabb dolog, mikor addig nyalogatom a punciját, míg el nem élvez. Ezt nagyon szeretem, valahogy teljesen másképp élvez el így, mint simogatástól vagy dugástól. Ahogy felgyorsul a légzése, megemelkednek a cicik, megfeszül, szorítja afejem magához és remeg a teste az élvezettől. Ez a legkedvesebb és legfinomabb dolog. Ha lehetne, minden este megtenném Vele.

a fiú

Szólj hozzá

szex anális szex párkapcsolat házasélet gátnyalogatás férfi gát izgatása