2015. már 01.

Top 5 kedvenc az ágyban (a lány verziója)

írta: Finomkiscsaj
Top 5 kedvenc az ágyban (a lány verziója)

A blog indulása óta kapom az ukászt, hogy írjak már, írjak már. Hát tessék.  

Mivel a saját történetünk erősen benne van ebben a blogban, nem titkolom, hogy az újdonságok feltérképezése és megélése most elsődleges lett a szexuális életünkben. A farokmaszírozás és nyalogatás, a fenék izgatása, a furcsa helyeken szexelés csak a kezdet volt. Furcsa és egyben jó érzés is, illetve kötelező is valamilyen szinten, hiszen van tétje a merészségemnek. De félre ne értse senki, eljutottam én is abba az életszakaszba, ahol már nem a megszokás a „trendi”.

dsc07429.JPG

 2 napja jutott az eszembe miről is kéne írnom, vagyis mik azok a dolgok, amik igazán jólesnek nekem és neki, illetve milyen vágyaim vannak még. Te ki tudod listázni ezeket 1 szuszra? Hát nem könnyű, pedig mi más, ha nem a legfontosabb célunk, álmaink megélése.  Hát kezdjük csak el. Nem könnyű saját magamnak bevallani és tudatosan megfogni ezeket az érzéseket.  

Onnan indulok mi is nekem most a top 5 legfinomabb az ágyban:

1. A meleg takaró alatti punci nyalogatás. Először lassan, majd mélyebbre hatolva a nyelvével és ütemesen és legvégül elélvezek. Hűű, na ez a top1.  Röviden –tömören, ezen nincs mit részletezni, ezt csinálni kell.

dsc07381.JPG

2.Tavaly nyáron először hallottam egy esti hancúrozás kezdetén az első történetet Tőle. Természetesen fullon szexuális tartalommal. Volt már parti sétányos, többszereplős lányos és fiús, volt workshopos és pincéres is. Miközben hallgatom a történetet, finoman az ujjaival simogatja a puncimat, néha megszakítjuk és csókolózunk és a legvégén a történetnek az élvezés… jaj.

dsc07423.JPG

3. Laptop pornónézegetős verzió. Ekkor aztán 3-4 kisfilm megnézése olyan csúszóssá tud tenni, hogy nincs szükség előjátékra sem.. Nem mellesleg előhozza belőlem az”állatot” és az agresszív, erőteljes már-már durva dugás is baromira jól esik. Másfajta élvezet ez és mindenképpen időnként megismétlendő. J

4. Klasszikus felállás, előjáték, simogatás és nyalakodás után 2-3 féle pózban dugás, élvezkedés. Igen, fura, hogy ez kerül a 4. helyre, nincs is ez itt jól, vagy mégis??  Visszatérve ez a verzió viszonylag bensőséges és ritkán fajul durva szexbe, aminek így van a legtöbb varázsa és ezért is szeretem.

5. még nincs…

És hogy mik lennének a top5 álmaim a szexben ??? Ez lesz a következő irományom tartalma..

 a lány

 

Ó, igen, várom, hogy valóra válthassam!

a fiú

Szólj hozzá

szex házasélet